Innerimpact

IBLAND BEHÖVER VI SE BAKÅT FÖR ATT KUNNA GÅ FRAMÅT.

IBLAND BEHÖVER VI SE BAKÅT FÖR ATT KUNNA GÅ FRAMÅT.
Plötsligt tar det stopp. Hit men inte längre! Du har bestämt dig för att du behöver en förändring men livet envisas med stå still som vanligt, fullt med bra ursäktar varfördet är omöjligt att förändra sig just den härdagen. Vill du inte helt enkelt? Inte till varje pris som helst. Eller? Innan du bestämmer dig för att du inte vill eller för att det till och med är omöjligt vill jag bara en sak: FÖRÄNDRING ÄR SVÅRT, och obekvämt. Och det kräver att du bestämmer dig för att överbrygga djupt rotade hinder. Förändring kräver att du verkligen satsar, även när det är obekvämt.

Graden av obehag är helt beroende på vem just du är, och vad som har format just dig. Inom coaching brukar vi ibland tala om klienter som inte är ”coachbara”. En ”icke-coachbar” klient är en person som upplever att hen inte har ett val, inte kan påverka sin situation utan är ett offer för omständigheterna i sitt liv; Människor omkring oss är omöjliga, vi blir ständigt missförstådda, livet är svårt, vi fastnar i negativa sinnelag som oro och nedstämdhet eller så har vi ren och skär otur.

Trots att jag är hundra procent övertygad om att det alltid finns något vi kan göra för att förbättra vårt förhållningssätt så är jag ödmjuk inför varje klients utmaning. Det ligger i historien. Det handlar om vad just du har varit med om, och vad som präglar just dig. Och det finns alltid en god anledning till att just du inte är coachbar. Och det är där vi startar. När du sitter fast i oro, känsloutbrott, bristande självkontroll, undvikande eller negativa tankar då är du egentligen på väg mot din framtid.

Vad vill jag säga med det?
Att du nu kan kombinera terapi med coaching hos mig.

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att ta reda på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling!

Boka tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *