Innerimpact

ATT BARA LÄGGA SIG NER PÅ GOLVET

.           MITT BÄSTA TIPS VAR ATT LÄGGA SIG PÅ GOLVET

I höst har jag haft förmånen att vid olika tillfällen tala om självledarskap. Och inte bara det, utan snarare hur ska du leda dig själv för att undvika allt för mycket stress i vardagen. Min målgrupp har varit uteslutande ledare. Jag har pratat om vilka roller vi tenderar att ta i vardagen, hur vi ska hålla kontroll på kraven som dyker in och stödet vi behöver och vad återhämtning faktisk är….. Självklart så har jag levererat efterfrågade verktyg och beforskade modeller. Men så till slut var de en deltagare som mcyket tydligt inte nappade. Det var bara helt omöjligt för henne att sätta gränser helt enkelt. Någon som känner igen sig? Känslan av att det är för mycket är överväldigande, men att förändra något i sin vardag är de facto helt omöjligt.

Men jag gav mig inte så vi pratade vidare om det där, och till slut kom vi fram till något som hon faktiskt var villig att prova, och inte nog med det. Riktigt sugen på. Och så behövde det bara fem minuter av hennes tid. Mitt förslag var att hon skulle stänga dörren om sig, kanske till och med hitta en rum som gick att låsa och lägga sig ner på golvet. Bara 5 min. Det här rådet är nog inte helt beforskat, och oklart om det kan räknas till ett “verktyg” i självledarskap men jag brukar göra det, och det funkar. Att lägga sig på golvet hjälper mig att helt ställa om när jag stressar mellan möten, träningen, hämtningar av barn, utbildningspass eller sociala tillställningar.

Det är väldigt viktigt att du faktiskt lägger dig på golvet så att du inte bara sträcker ut dig på en soffan en stund. Att lägga mig ner på golvet får mig att känna mig lekfull, lite galen samtidigt som det blir omöjligt att se seriöst på mig själv i min yrkesroll……bara för ett ögonblick men ändå. Känslan är total avslappning och jag känner mig fri. Och vill du gå längre än så kanske du till och med sätter på en låt som du verkligen gillar!

Min deltagaren, har återkopplat och hon är helnöjd med metoden.

 

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att ta reda på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling!

Boka tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *