Innerimpact

EN TRYGG PLATS

DET HÄR ÄR MIN TRYGGA PLATS.
Ett strandskydd på Skånes västkust. Strandskyddet är byggt så att oavsett hur vinden blåser så är det lä. Jag kan krypa upp längst in i hörnet och titta på ett stormande hav i form av min egen kris men just här är det lugnt och stilla. Dessutom finns det plats för alla mina åldrar i form av barnet som leker, tioåringen som skriver dagbok, tonåringen som tjuvröker och skriver dagbok igen, trettioåringen som sörjer en förlorad vän och min fyrtioåring som blickar ut över havet, ler och njuter av känslan av att vara på precis rätt plats i livet.

MIN TRYGGA PLATS ÄR EN ÖVNING som jag ofta delar med mina klienter. Det är en visualiseringsövning där du använder dig av en inre bild för att förändra din känslomässiga upplevelse av nuet. Vi använder helt enkelt vår förmåga att visualisera för att aktivera trygghets och omsorgssystemet! Ett sätt att lugna sig själv, men ett sätt att ge dig själv trygghet. När vi känner oss trygga kan vi också känna oss lekfulla och utmana oss själva eller så behöver vi en plats att vila på när det stormar omkring oss. Bilden du skapar kan vara en påhittad plats eller plats du känner väl.

Det viktiga är att den här platsen är din och här kan du göra precis vad du vill, och vara precis vem du till.

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att ta reda på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling!

Boka tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *