Innerimpact

Om självmedvetenhet

En stor del av coaching handlar om att genom fördjupande reflektion förstå uppkomsten av mina tankar – SJÄLVMEDVETENHET. Jag kan inte sluta fascineras över makten som mina tankar har över mig. Samtidigt är jagövertygad om att jag har förmågan att styra dem. Och varför skulle jag vilja det kanske du tänker?

Jo, för att ditt beteende grundar sig alltid i en tanke, så det är endast på den nivån som du kan göra en verklig förändring. Mina tankar styr mig , skapar min framtid och tolkar min historia. Slutsats!

– mina tankar skapar min verklighet helt enkelt.

Vi är alltid i rörelse, i en process av att skapa något nytt, och den processen startar altid med en tanke. 

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att ta reda på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling!

Boka tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *