Innerimpact

Morgonljuset är magiskt

Morgonljuset är magiskt.

Jag inser att lika oväntad vacker som morgon är, kan hela dagen bli. Jag har faktiskt inte en aning om vad som kommer hända idag, en liten idé såklart….Men ändå allt är möjligt. 🤩

Tanken gör mig upprymd. Och får mig att reflektera. Det fanns en tid då jag visste i princip precis vad som skulle komma att hända dagen igenom. Och om jag skulle få för mig att missa något så hade jag en full kalender som inkluderade även planer efter jobbet. Men inte nog med det, redan en ganska fast bestämd åsikt om hur jag kommer att känna inför min dag, såväl för människorna jag skulle möta som vad jag skulle göra. Det finns saker i min kalender nuförtiden också men jag tar de inte för givet, och jag vet faktiskt inte exakt vad som kommer hända längre. Varför?

Kontrollen är borta, jag har släppt kontrollen. Ett litet men utmanande skifte i mitt tanke sätt. En föreställning som jag länge levt efter har lämnat mig. Jag har släppt taget om tanken; “Allt hänger på mig”.
Tanken allt hänger på mig betyder också att jag MÅSTE prestera, styra upp och helt enkelt se till att saker händer. Tanken “Allt kan hända” har en helt annan energi. Och den kommer från en plats av tillit. En plats av tillit till att saker kommer att falla ut till det bästa, och jag kan välja att vara en mottagare. Att ta emot det som kommer till mig, att notera och vara uppmärksam på människor omkring mig och att agera utifrån de som sker i stunden snarare än att planera, kontrollera och påverka.

Tillit skapar, lugn, stabilitet och kan få oss att lätta på de där fängslande tankarna om hur det borde vara, vad som borde hända och vad andra borde göra.

Med tillit vet vi att det som sker har en mening, andra människor har sin sanning precis som du och jag. Med tillit inser vi att desto mer luft vi skapar i vår kalender och i vårt liv, desto mer får vi uppleva.

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att ta reda på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling!

Boka tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *