Innerimpact

On a mission

“Coaching, det tjänar man inga pengar på”
Det beror väl lite på vad man tar betalt tänkte jag.
“Man kan ju inte sitta hemma och attrahera till sig kunder?”

Jora, det går alldeles utmärkt när du kombinerar det med att ringa några, kanske maila ett tiotal i veckan och gå på en del luncher med folk som har uppskattat ditt arbete sen tidigare.

“Det är inte säkert att du kommer att kunna gå tillbaka om du är borta från CV-marknaden för länge. Har inte du passerat fyrtio förresten?”

Jo, men ordet CV om något känns historiskt, och strax över fyrtio betyder ca 25 år kvar i arbetslivet. Jag vill att det ska vara 25 roliga år!

“Osså det där med att skaffa hund, det är jobbigt när man är ensamstående!”

Ensamstående är inte nödvändigtvis ett konstant tillstånd men det har lärt mig rätt mycket om att prioritera det du jag älskar.

Ge dig nu, jag har redan sagt upp mig för länge sen för att köra eget. Det bara är så. Jag var tvungen. Sån e jag! Jag kommer inte lyssna på den där rösten mer. I’m on a mission!

Mitt uppdrag handlar om att befria människor från begränsade föreställningar, trossatser, valda sanningar och den där inre såväl som yttre kritikern. Nej, det finns inget som säger att livet måste vara en kamp, eller att ha bråttom och stressa är ett allmänt och åtråvärt tillstånd, eller att det inte går att tjäna pengar på sin dröm. Och det finns absolut inget som säger att negativa förväntningar har något med omtanke eller självkontroll att göra. Snarare tenderar det att införliva sig och göra dig reaktiv.

Däremot viljestyrka och känslan av framgång är obeskrivligt effektfull för att du ska lyckas!

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att ta reda på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling!

Boka tid

2 replies on “On a mission

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *